Nu is het de tijd om haagplanten te planten!

Coniferen, Taxus, Ilex, Laurier; alles is er in vele soorten en maten als kluitplant of als potgekweekt exemplaar.

Een groene haag is misschien wat werk (je moet hem een of twee keer per jaar knippen), maar je hebt er een prachtige, rustgevende achtergrond mee. Een prachtige omlijsting van je tuin! Er zitten nog meer voordelen aan een ‘groene’ haag. Zo houdt een haag meer geluid tegen dan een schutting van hout (wel zo fijn voor de privacy), nestelen vogels er graag in en doe je de natuur (en jezelf) dus een groot plezier. Een groene haag neemt daarnaast veel vocht op en dat is wel zo fijn in een tijd dat we meer en meer forse buien krijgen te verstouwen!

 

 

Heb je interesse in bosplantsoen-planten, zoals beuken of Liguster? Dan is het nog even wachten geblazen! Bosplantsoen zijn namelijk planten die met een naakte wortel (dus zonder kluit eromheen) uit de grond worden genomen. En dat kan pas als de plant in winterrust is gegaan. Vanwege de warmte deze herfst wordt dat waarschijnlijk pas eind oktober/begin november dit jaar. Maar vraag gerust vast voor maten en prijzen, want die weten we uiteraard wel al!

En heb je geen mogelijkheid voor transport maar heb je wel een flink aantal nodig; vraag gerust naar onze bezorgmogelijkheden!