Vandaag geopend 09.00 - 18.00 uur
Persoonlijk

Persoonlijk

Plantencentrum Velden

We schrijven 1994. Joep en Will Dings, eigenaren van een tomatenkwekerij in Velden besluiten een nieuwe weg in te slaan, vanwege de veranderende markt. Ze besluiten een plantencentrum te starten met verkoop van planten en kweek van perkgoed en violen. Plantencentrum Velden is geboren. 

Sjuul Dings, een van de drie kinderen van het ondernemerspaar, neemt in 2007 het bedrijf van haar ouders over. Dankzij de continue focus op kwaliteit, het continu uitbreiden van het assortiment en de kennis en kunde van de groenprofessionals, is Plantencentrum Velden door de jaren heen uitgegroeid tot het volwaardige plantencentrum dat er nu staat. In de ruim 17.000 m2 overdekte verkoopruimte met aansluitend buitenterrein, vindt u een breed en kwalitatief hoogwaardig assortiment planten en benodigdheden voor uw tuin, terras, vijver, balkon of woning. 

De vakbekwame en professionele medewerkers van Plantencentrum Velden adviseren en helpen u zeven dagen per week. Ze helpen u graag bij het maken van een keuze uit het ruime assortiment, of bij het samenstellen van een compleet beplantingsplan. Ook het laten bezorgen van planten is mogelijk. Met ontelbaar veel soorten, maten en kleuren is er bij Plantencentrum Velden voor elk wat wils!